b-onweb ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt jouw website.

  • RESPONSIVE WEB DESIGN
  • CONTENT MANAGEMENT SYSTEM
  • BUILD ON CSS3 & HTML5

Mobiel: +32 (0)496 53 07 18

Eenmanszaak die gebruiksvriendelijke, betaalbare en 'Mobile Ready' websites op maat maakt.

strategie
strategie
planning
planning
ontwikkelen
ontwikkeling
seo
optimalisatie
responsive
online publicatie

Flexibel en intelligent

Steeds vaker kom je ze tegen, websites die zich aanpassen aan het formaat waarop ze worden bekeken. We hebben het dan vaak over 'responsive web design'. Sommigen zeggen dat het een hype is; maar het is meer dan dat. Met de komst HTML5, CSS3 en Media Queries is het mogelijk om één site te ontwikkelen die zich automatisch aanpast aan de specifieke kenmerken van het desbetreffende apparaat zoals smartphones, tablets, netbooks, pc’s en laptops.

Content Marketing

In plaats van adverteren, probeer je met interessante content de aandacht te vangen van je doelgroep. Content marketing werkt goed omdat je:

  • - Een groot aantal mensen kunt bereiken met minder budget.
  • - Specifieke content kunt maken voor specifieke behoeften binnen je doelgroep.
  • - De mensen die je content zien, raken overtuigd van je expertise en leren je kennen als autoriteit.

De overstap van traditionele marketing (advertenties) naar content marketing is al een tijd gaande en werd met name gedreven door Google en ons surf gedrag dat is veranderd.

Webhosting vergelijken

Webhosting is een dienst die particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is, worden deze opgeslagen bij een hostingbedrijf. Betaal je onnodig teveel voor huidige webhosting, b-onweb checkt voor jou de prijs/kwaliteit verhouding en biedt je alternatieven aan.

'Take your design to another level'

Na "Web 2.0" kende het internet een nieuwe kleine digitale revolutie: die van HTML5 en CSS3. Na een decennium aan saaie websites kan men voortaan op een efficiëntere manier websites bouwen. Hiervoor heb je wel een moderne browser nodig, wat vooral wil zeggen: geen Internet Explorer 6, 7 of 8. De meeste recente webbrowsers (ook Internet Explorer 10) hebben in het afgelopen jaar een enorme vooruitgang geboekt. Tijd dus om mee op de kar te springen en ook jouw sites van HTML5 en CSS3 te voorzien.

ZOEK JE ADVIES?

Heb je behoefte aan een nieuwe mobielvriendelijke website die je zelf kan onderhouden? Zoek je een toepassing die over de juiste tools beschikt die er voor zorgen dat de juiste mensen jouw website vinden? Wil je online communiceren met je klanten, leden of bezoekers? B-onweb wil je daar graag bij helpen.

NEEM CONTACT OP

B-onweb Blog Post

Veiligheidsrelease: Joomla! 3.4.5 vrijgegeven
Joomla! veiligheidsupdate
Joomla 3.4.5 is nu beschikbaar. Dit is een veiligheidsrelease voor de Joomla 3.x serie dat een kritiek veiligheidsprobleem in Joomla oplost. We raden je sterk aan om direct je websites te updaten. Er zijn sinds Joomla 3.4.4 geen andere aanpassingen g...